Ilmälämpöpumppu Kempele

Myynti, asennus ja huolto Kempeleen alueella. Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen!

Asennamme alueellasi ilmalämpöpumppuja

Jos asut Kempeleellä ja harkitset ilmalämpöpumppua, olet oikeassa paikassa. Meiltä saat kaiken tarvittavan - budjetillesi ja kodillesi parhaiten sopivan pumpun, asennuksen, opastuksen ja huollon. Kaupan päälle annamme sinulle alan parhaan takuun; Rahat takaisin asennuksesta, jos et ole tyytyväinen meihin. Tätä muut eivät uskalla luvata 💎

Ilmalämpöpumppu kannattaa ostaa asennettuna. Eikä sen tarvitse maksaa maltaita. Perusasennus Kempeleellä, eli sisä- ja ulkoyksikön asennus, läpivienti, tarvikkeet ja käyttöopastus hoituvat kätevästi pakettina. Mukaan saat kylkiäisenä täysin maksuttoman kartoituskäynnin.
— Ja isot säästöt, kun pumppusi tahkoaa sinulle selvää rahaa.

Ilmalämpöpumpun asennuspaketti nyt vain

Voit halutessasi jakaa ilmalämpöpumppusi kustannukset helposti useaan pienempään erään. Lyhentäminen onnistuu oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä. > Lue lisää rahoituksesta

Meihin luotetaan muuallakin kuin Kempeleellä:

Laaja tuntemus ja rautainen ammattitaito 👍👏 hinta laatu suhde kohdallaan ja takuuvarma toimivuus. Suosittelen!

Henna Orava

— Henna Orava, Oulu

Ihan loistavaa palvelua suurella sydämellä ja ammattitaitoinen työn jälki. Kaikki sujui täsmälleen niin kuin oli sovittu ja siellä se uusi ja laadukas ilmalämpöpumppu hyrrää. Arvosana 10+ ja ehdottomat suositukseni!

— Sirpa Kärkkäinen, Haukipudas

Ilmalämpöpumpun tilaaminen ja asennus tapahtuivat erinomaisesti. Saimme sitä mitä halusimmekin: hyvää palveluasennetta, niin myynnin, neuvonnan, kuin asennuksenkin suhteen!

— Markku K, Oulu

Ratkaisu kaikkiin lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin

Tarjoamme Kempeleellä kattavan palvelun, joka sisältää kaiken tarvittavan ilmalämpöpumppusi asennukseen ja käyttöön; Laadukkaat pumput johtavilta valmistajilta, kaikki asennukseen tarvittavat tarvikkeet ja työosat sekä ammattitaitoisen asennuksen.

Kempeleen alueen asiantuntijamme suosittelee mielellään sinulle tarpeeseesi parhaiten sopivaa ilmalämpöpumppua.

Vuosien varrella olemme valikoineet tuotevalikoimaamme vain parhaat ja luotettavimmat laitteet. Nämä ilmalämpöpumput tunnetaan erinomaisesta hyötysuhteestaan ja kyvystään tuottaa lämpöä tehokkaasti myös kovilla pakkasilla. Voit olla varma, että löydät meiltä tarpeisiisi sopivan ja kestävän ilmalämpöpumppumallin.

Mitä asennuspakettiin kuuluu?

Ilmainen kartoituskäynti 60 km säteellä kohteesta Huhtikuja 7, 91100 Ii
Täydellinen asennustyö
Tavaransiirto 1 ja 2 kerroksiset kohteet
Työn tarkastus ja käytönopastus sekä vinkit hyötyjen maksimoimiseen
Matkakulut 60 km säteellä kohteesta Huhtikuja 7, 91100 Ii
Siivous ja roskien poisvienti
Valitsemasi teline ulkoyksikölle, asennuskorkeus maasta maks. 80 cm
Värinänvaimennuksen kumit ulkoyksikköön
Pientarvikkeet
Sähköistys valmiista maadoitetusta pistorasiasta (maks. etäisyys 5 metriä laitteelle)
Turvakytkin tai pistotulppa
Läpiviennin suojaputkitus ja eristys uretaanilla (tarvittaessa palouretaani)
Laitteen toimitus asennustyön yhteydessä
1 läpivienti puuhun tai tiiliverhoukseen
5 metriä eristettyä kupariputkea
5 metriä kondensivesiputkea
5 metriä valkoista asennuskourua
Sähköistys 5 metriä
Ilmalämpöpumpun ostajan opas

Ilmalämpö­pumpun ostajan opas

Mitä kannattaa huomioida? Millainen pumppu sopii sinulle? Minne asennetaan? Käyttö, huolto ja kaikki tärkeät seikat.

Harkitsetko ilmalämpöpun ostamista? Tämä opas on kattavin tietolähde sinulle, jos haluat saada parhaimman hyödyn pumpustasi.

Miksi ostaisit meiltä ilmalämpöpumpun asennuksen?

 • Henkilökohtainen palvelu

  Opastus, myynti, asennus ja huoltoasiat hoitaa aina sama henkilö. Sinun ei tarvitse asioida muiden kanssa (jotka eivät tiedä laitteistasi mitään).

 • Alan kovin takuu

  Tätä muut eivät uskalla luvata. Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen. Kun tilaat työn meiltä, voit luottaa siihen että homma tulee tehtyä kunnolla.

 • Ei piilokuluja

  Laskun loppusumma on aina sama kuin sopimuksessa. Jos lisätöitä joudutaan tekemään, hyväksytämme ne aina ensin sinulta.

Hyviä kysymyksiä asiakkailtamme:

Kun pyydät tarjousta, siihen on hyvä kirjoittaa mietteitä omista odotuksista, itse ilmalämpöpumpusta sekä tilasta, jonne laite asennetaan.

Esimerkiksi, onko laite tulossa lämmitystä, jäähdytystä tai molempia varten. Kerro myös mikä on asuinpinta-ala poislukien kosteat tilat ja mainitse myös, jos rakennus on vetoisa, vähäisesti eristetty tai jos huoneisto on erityisen avara tai korkea.

Pieniä, mutta tärkeitä seikkoja ovat myös sisäyksikön väritoive ja mahdolliset allergiat tai astma.

Liitä mukaan lisäksi kohteen muita tietoja, kuten ulkoverhous, pumpun sähköistysmahdollisuudet ja onko kyseessä rivitalo, kerrostalo, talli, mökki, omakotitalo vai erillistalo.

Mainitse myös, jos haluat panostaa laatuun. Laadukkaan ja erityisesti tehokkaan ilmalämpöpumpun saa asennettuna keskimäärin 2400 eurolla (vuonna 2023).

llmalämpöpumpun sisäyksikkö kannattaa sijoittaa kiinteistön avarimpaan tilaan, jossa lämmitys/jäähdytystarve on usein suurinta.

Eteisaula on myös tyypillisesti hyvä asennuspaikka, jos siellä ei ole esteitä vapaalle puhallukselle, eikä sisäyksikkö ole käytävämäisessä tilassa.

Kannattaa kuitenkin välttää sohvan seutua sekä paikkoja, jossa puhallusilmavirta voi häiritä oleskelua.

Kannattaa myös harkita tarkkaan, asentaako sisäyksikön makuuhuoneiden läheisyyteen. Herkkäunisia voi häiritä sisäyksikön lämmityskäytön sulatusäänet.

Ulkoyksikön voi asentaa lähestulkoon minne vain, kunhan ottaa huomioon:

 • lämmityskäytöllä syntyvän sulatusveden (jota voi tulla runsaastikin)
 • jäähdytyskäytöllä tulevan kondenssiveden

Ulkoyksikköä ei kannata asentaa syvennyksiin etenkään taloyhtiöissä. Tällöin ilmalämpöpumpun ulkoyksikön äänenpaine voi korostua ns. kaikumisen johdosta ja mahdollisesti häiritä naapuria.

Ulkoyksikön sijoittaminen liian korkealle voi tuoda lisäkustannuksia asennuksessa sekä myöhemmin huoltotarpeessa.

Lisäksi makuuhuoneen lähettyville sijoitettu lämmittävä ilmalämpöpumppu voi pitää ääntä pakkasilla, joka voi häiritä herkkäunisia.

Tiili- ja puuverhoiltuihin asuintaloihin tai mökkeihin suositellaan yleisesti kivijalka- tai maakannaketta värinä-äänten minimoimiseksi.

Jos ulkoyksikön läheisyydessä on makuuhuoneita, korostuu valinnan tärkeys. Ulkoyksiköt pitävät kovilla pakkasilla jonkin verran ääntä värinänvaimentimien kovettuessa pakkasesta.

Ilmalämpöpumppujen sisäyksiköille on valmiiksi määritellyt standardiasennuskorkeudet.

Jäähdyttävissä malleissa asennuskorkeudella ei ole kovinkaan paljon merkitystä, mutta lämmitysmalleissa sisäyksikön asennuskorkeus tulisi olla enintään 2,5–3 metriä. Näissä arvoissa lämmitystoiminnolla saa lämmön vielä pysymään kohtuullisella puhallusteholla lattianrajassa, jonne lämmitystä ensisijaisesti suunnataan.

Jäähdytys toimii niin, että viileä ilma täyttää tiloja ylhäältä alaspäin.

Jos ulkoyksikön asennuspaikalle on odotettavissa runsaasti lunta, sen asentaminen korkealle voi olla hyvä idea. Sulaveden ohjaus lämmityskäytöllä kannattaa tällöin ohjata esimerkiksi sulavesiohjaimella kauemmaksi talon seinästä.

Huomioi myös, että korkeat asennukset – kuten kuten metrien korkeuteen tai katolle asennettu ulkoyksikkö – voivat aiheuttaa lisäkustannuksia asennuksessa sekä myöhemmin huoltojen yhteydessä.

Kyllä voit ja sinulla on mahdollisuus saada jopa 10 kuukautta korotonta maksuaikaa hankinnallesi. Lyhentäminen onnistuu oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä.

Hakeminen ei sido sinua mihinkään ja luottopäätös on voimassa 3 kuukautta.

Lue lisää rahoituksesta.

Hakemukseen pääset klikkaamalla tästä.

Ilmalämpöpumpun huoltamista suositellaan jatkuvalla käytöllä oleville laitteille joka 3. kevät tai syksy.

Huolto kannattaa ajoittaa keväälle, huhti-toukokuun tietämille tai syksyyn, syys-lokakuuhun, jolloin pahimmat asennusruhkat eivät vaikeuta huoltoaikojen saatavuutta.

Toki huoltoja tehdään ympäri vuoden, mutta pluskelit luonnollisesti helpottavat huoltotoimenpiteitä.

Jäähdytyskäytöllä olevat laitteet kannattaa huoltaa joka toinen kevät.

Jäähdytyskoneet ovat tavallisesti koko kesän  käytössä ja jos huonekosteus on korkea, kertyy pumppuun nopeasti pölystä ja kosteudesta hometta. Muista siis käyttää jäähdytyslaitettasi välillä hetkellisesti ilmankierrolla/lämmityksellä, jotta laite kuivuu.

Play Video

Alan kovin takuu:

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen

Uskomme työmme laatuun niin paljon, että voimme helposti luvata paremman takuun kuin muut asentajat. Jos olet tyytymätön työhömme, saat rahasi takaisin tekemästämme asennuksesta.

Et siis maksa senttiäkään työstämme, jos tuntuu että olemme totaalisen epäonnistuneet ilmalämpöpumppusi asennuksessa.

Älä päästä ketään harjoittelemaan kotiisi – valitse kokenut asentaja ja alan paras takuu!

Tukesin hyväksymä kylmäasentaja - Coolerykköset

Pumppusi asentajalla on TUKES:n vaatima pätevyys, kuten sähkö- ja kylmäainepätevyys. Lisäksi Coolerykkösillä on asennuksissa tarvittava kylmälaiteliikelupa. Voit siis olla varma, että ilmalämpöpumpun asennus sekä sähkötyöt on tehty vaatimusten ja säännösten mukaisesti.

...ja lisäksi saat tietysti:

 • 2 vuoden asennustakuu

 • Jopa 5 vuoden laitetakuu

Haluatko maksuttoman opastuskäynnin?

Oletko hankkimassa ilmalämpöpumppua ja mietit sen parasta sijoituspaikkaa? Entä mikä olisi kustannustehokkain laite? Nyt sinulla on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiisi – jopa ilmaiseksi.

Teemme nyt heinäkuussa rajoitetun määrän maksuttomia opastuskäyntejä alle 60 kilometrin etäisyydellä Iistä. Jos olet nopea, saat opastuskäynnin maksuttomasti!

Lue lisää ja tilaa ilmainen opastuskäynti. Se voi olla paras sijoitus, jonka teet tänä vuonna!

SVEA-rahoitus

Joustava rahoitus – voit maksaa helposti erissä!

Jaa ilmalämpöpumppusi kustannukset helposti useaan pienempään erään. Lyhentäminen onnistuu oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä.

Siirry täyttämään osamaksuhakemusta

Et tarvitse käsirahaa, vakuuksia eikä takaajia
Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon
Luottopäätöksen saat heti
Mahdollisuus jopa 10 kuukauden korottomaan maksuaikaan

Hae luottoa ostoksillesi joustavasti ja turvallisesti yhteistyökumppanimme Svea:n tarjoamalla rahoituksella. Aloittaminen on helppoa et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia.

Sinulla on mahdollista saada jopa 10 ensimmäistä kuukautta korotonta maksuaikaa, minkä jälkeen voit maksaa laskun pois kerralla tai sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit myös hyödyntää lyhennys- ja maksuvapaita kuukausia.

Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin neuvotella myyjän kanssa ja hakea luottoa sen jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi.

Kun ostat erämaksulla, saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Svean luottopalvelussa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni, hoituu maksaminen joustavasti.

Kysy lisää myyjältäsi tai siirry tästä linkistä täyttämään osamaksuhakemusta!

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta:

Erämaksu: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €. Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %.

Ostoluotto: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euroa ja laina-aika 12 kk, perustamiskulu 5,00 € ja luottokorko 19,95 %, on kuukausierä 185,64 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 227,65 €, josta luottokustannukset ovat 227,65 € ja koron osuus 222,65 €. Ostoluoton perustamiskulu veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 22,40 %