Panasonic-ilmalämpö­pumppu asennettuna ja hyvällä takuulla

Mitkä ovat Panasonicin ilmalämpö­pumppujen hyödyt?

 • Energiatehokas

  Panasonicin ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita ja niillä on korkea SCOP-arvo, mikä tarkoittaa, että ne tuottavat enemmän lämpöä tai jäähdytystä vähemmällä energialla. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa.

 • Luotettava ja kestävä

  Panasonic on tunnettu laadukkaista ja luotettavista tuotteistaan. Ilmalämpöpumput on valmistettu kestämään kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Lisäksi niillä on pitkä käyttöikä ja ne vaativat vain vähän huoltoa.

 • Älykäs

  Useissa malleissa on älykkäitä toimintoja, kuten Econavi, joka säätää lämmitystä tai jäähdytystä automaattisesti käyttäjän läsnäolon ja toiminnan mukaan.

 • Mukavuus

  Panasonicin ilmalämpöpumput tarjoavat tasaisen ja vedottoman lämmityksen ja jäähdytyksen, mikä parantaa kodin mukavuutta.

 • Allergia­ystävällinen

  Useissa malleissa on myös ilmanpuhdistusominaisuudet, jotka poistavat ilmasta pölyä, siitepölyä ja muita allergeeneja.

NZ_YKE

Suosittu malli: Panasonic NZ25YKE
Katso alempaa tämä ja muita asiakkaidemme suosimia Panasonic-malleja kotiin ja mökille.

Miksi valita Panasonic-ilmalämpö­pumppu?

Jos etsit tehokasta, luotettavaa ja mukavaa ilmalämpöpumppua, Panasonic on erinomainen vaihtoehto. Yritys on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja sen ilmalämpöpumput tarjoavat useita etuja, jotka voivat parantaa kotisi mukavuutta ja energiatehokkuutta.

Ota yhteyttä meihin ja valitaan oikea Panasonic-ilmalämpöpumppumalli juuri sinun tarpeisiisi.

Tuotevalikoimiimme kuuluvat Panasonicin kaikki lämmittävät ja jäähdyttävät mallit. Alta löydät niistä suosituimmat.

Asennamme kuitenkin kaikkia ilmalämpöpumppumerkkejä, kuten Mitsubishi, Toshiba, Daikin sekä monet muut merkit, jos tarvitset pelkkää asennustyötä tai et löydä valikoimistamme sopivaa laitetta.

Panasonic-ilmalämpöpumput

Panasonic NZ25YKE

NZ_YKE

SUOSITTU RIVITALOON JA MÖKILLE!

Tämä malli on suunniteltu erityisesti karuun pohjoismaiseen ilmastoon. Nyt uutuutena mukana Nanoe X ilmanpuhdistusominaisuus joka pitää kotisi raikkaan! Toiminto poistaa hajuja, siitepölyjä, allergeenejä, viruksia ja bakteereja. Mukana sisäänrakennettu WLAN, joten saat helposti yhteyden laitteeseen myös kännykkäsovelluksella – kätevä ominaisuus mökkikäytössä.  Lämmöntuottoa jopa -25 pakkasasteessa.

 • SCOP-arvo: 5
 • SEER-arvo: 8
 • Energialuokka: A++
 • Tilasuositus: 25–120 m²
 • Ylläpitolämmitys: 8–15 °C
 • Kylmäaine: Ympäristöystävällinen R32
 • Sisäänrakennettu Wifi-sovitin
 • Nanoe X ilmanpuhdistusominaisuus
 • Suosittu rivitaloissa, pientaloissa ja mökeillä
 • Takuu 5vuotta!

1367 € + perusasennus 639 € = 2006 €

Lue uusin Panasonic NZ- ilmalämpöpumppujen esite

Panasonic-ilmalämpöpumput

Panasonic HZ25ZKE

HZ25XKE

SUOSITUIN!

Panasonicin lippulaivamalli pitää kotisi puhtaana ja raikkaana uuden Nanoe X -tekniikan avulla. Toiminto poistaa hajuja, siitepölyä ja bakteereja, viruksia sekä allergeeneja ilmasta ja sitä voidaan käyttää sekä lämmityksen että viilennyksen aikana. Erittäin hiljainen käyntiääni. Sisäänrakennettu WLAN – ohjaat laitettasi kätevästi myös kännykkäsovelluksella. Lämmöntuottoa jopa -30 pakkasasteessa!

 • SCOP-arvo: 5,30
 • SEER-arvo: 8,80
 • Energialuokka: A+++
 • Tilasuositus: 80–140 m²
 • Kylmäaine: Ympäristöystävällinen R32
 • Automaattinen takkatoiminto
 • Sisäänrakennettu Wifi-sovitin
 • Nanoe X ilmanpuhdistusominaisuus
 • Suosittu omakotitaloissa ja mökeillä
 • Takuu 5 vuotta!

1730 € + perusasennus 639 = 2369 €

Lue uusin Panasonic HZ -ilmalämpöpumppujen esite

Miksi ostaisit meiltä ilmalämpöpumpun asennuksen?

 • Henkilökohtainen palvelu

  Opastus, myynti, asennus ja huoltoasiat hoitaa aina sama henkilö. Sinun ei tarvitse asioida muiden kanssa (jotka eivät tiedä laitteistasi mitään).

 • Alan kovin takuu

  Tätä muut eivät uskalla luvata. Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen. Kun tilaat työn meiltä, voit luottaa siihen että homma tulee tehtyä kunnolla.

 • Ei piilokuluja

  Laskun loppusumma on aina sama kuin sopimuksessa. Jos lisätöitä joudutaan tekemään, hyväksytämme ne aina ensin sinulta.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Laaja tuntemus ja rautainen ammattitaito 👍👏 hinta laatu suhde kohdallaan ja takuuvarma toimivuus. Suosittelen!

Henna Orava

— Henna Orava, Oulu

Ihan loistavaa palvelua suurella sydämellä ja ammattitaitoinen työn jälki. Kaikki sujui täsmälleen niin kuin oli sovittu ja siellä se uusi ja laadukas ilmalämpöpumppu hyrrää. Arvosana 10+ ja ehdottomat suositukseni!

— Sirpa Kärkkäinen, Haukipudas

Ilmalämpöpumpun tilaaminen ja asennus tapahtuivat erinomaisesti. Saimme sitä mitä halusimmekin: hyvää palveluasennetta, niin myynnin, neuvonnan, kuin asennuksenkin suhteen!

— Markku K, Oulu

Ilmalämpöpumpun ostajan opas

Ilmalämpö­pumpun ostajan opas

Mitä kannattaa huomioida? Millainen pumppu sopii sinulle? Minne asennetaan? Käyttö, huolto ja kaikki tärkeät seikat.

Harkitsetko ilmalämpöpun ostamista? Tämä opas on kattavin tietolähde sinulle, jos haluat saada parhaimman hyödyn pumpustasi.

Alan kovin takuu:

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen

Uskomme työmme laatuun niin paljon, että voimme helposti luvata paremman takuun kuin muut asentajat. Jos olet tyytymätön työhömme, saat rahasi takaisin tekemästämme asennuksesta.

Et siis maksa senttiäkään työstämme, jos tuntuu että olemme totaalisen epäonnistuneet ilmalämpöpumppusi asennuksessa.

Älä päästä ketään harjoittelemaan kotiisi – valitse kokenut asentaja ja alan paras takuu!

Tukesin hyväksymä kylmäasentaja - Coolerykköset

Pumppusi asentajalla on TUKES:n vaatima pätevyys, kuten sähkö- ja kylmäainepätevyys. Lisäksi Coolerykkösillä on asennuksissa tarvittava kylmälaiteliikelupa. Voit siis olla varma, että ilmalämpöpumpun asennus sekä sähkötyöt on tehty vaatimusten ja säännösten mukaisesti.

...ja lisäksi saat tietysti:

 • 2 vuoden asennustakuu

 • Jopa 5 vuoden laitetakuu

Resurs Bank

Joustava rahoitus Energiatilillä – maksa omaan tahtiisi!

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
Luottopäätöksen saat heti
Jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa

Jaa ilmalämpöpumppusi kustannukset helposti useaan pienempään erään. Lyhentäminen onnistuu Coolerykkösten Energiatilillä oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä.

Tutustu ensin maksuvaihtoehtoihin Energiatilin esimerkkilaskurilla:

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen myyjällesi.

Energiatiliä voi käyttää myös jatkossa samoihin palveluihin, esimerkiksi jonain päivänä on tarve huoltaa ilmalämpöpumppu tai voi tulla yllättävää korjaustarvetta pumpulle.

Mitkä ovat kustannukset?

Maksuvaihtoehdot

30-60 pvä: korko 0%, käsittelymaksu 0 € / kk
12 kk: korko 0%, käsittelymaksu 5,60 € / kk
24 kk: korko 12,9%, käsittelymaksu 5,60 € / kk
48 kk: korko 15 % + Viitekorko, käsittelymaksu 5,60 € / kk

Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Coolerykkösten Energiatili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308

Haluatko maksuttoman opastuskäynnin?

Oletko hankkimassa ilmalämpöpumppua ja mietit sen parasta sijoituspaikkaa? Entä mikä olisi kustannustehokkain laite? Nyt sinulla on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiisi – jopa ilmaiseksi.

Teemme nyt heinäkuussa rajoitetun määrän maksuttomia opastuskäyntejä alle 60 kilometrin etäisyydellä Iistä. Jos olet nopea, saat opastuskäynnin maksuttomasti!

Lue lisää ja tilaa ilmainen opastuskäynti. Se voi olla paras sijoitus, jonka teet tänä vuonna!

CoolerYkkösten palvelualue

Kysy lisää alueesi edustajalta!

Coolerykköset on Pohjois-Pohjanmaalla toimiva ilmalämpöpumppuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Saat meiltä kaiken tarvittavan: ilmalämpöpumppujen myynnin, asennuksen, opastuksen ja huollon. Palvelemme seuraavilla paikkakunnilla sekä lähikunnissa: