Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen!

Haluamme tarjota sinulle erinomaisen takuun, jotta voisit tehdä näinkin ison investoinnin huolettomasti - ilman että sinun pitäisi pelätä luokatonta tai laadutonta lopputulosta.

Asiakkaamme ovat olleet hyvin tyytyväisiä työmme jälkeen ja palvelukykyyn. Mielestämme onnistuneeseen lopputulokseen pääsee vain huolellisella työskentelyllä ja tarkalla laadunvalvonnalla. Ja kovalla motivaatiolla.

Tavoitteemme on tehdä työ aina niin hyvin, että asiakas suosittelee meitä tuttavilleen. Olemme kuitenkin vain ihmisiä ja on täysin mahdollista, että virheitä voi sattua. Niitä tulee meille jokaiselle. Siksi haluamme varmistaa, että sinä et joudu maksamaan jonkun toisen töppäyksiä.

Tarjoamme sinulle:

  • Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

    Takuu koskee ilmalämpöpumpun asennustyötä ja on voimassa 1 kuukautta laitteen käyttöönotosta. Asennuspaikka, putkivedot ja sähkötyöt käydään aina ensin yhdessä asiakkaan kanssa läpi ennen asennustyön aloittamista. Emme valitettavasti pysty maksamaan omasta pussistamme asennustarvikkeita tai ilmalämpöpumppua, joten niiden kustannukset eivät kuulu Rahat takaisin -takuuseeni.

  • 2 vuoden asennustakuu

    Takuu koskee asennuksessa käytettyjä materiaaleja (irtoilee, rapistuu tai jotain muuta asennustyöstä ilmaantuvaa haittaa) sekä kylmäpiirin asennusta (kuten kylmäainevuodot ja kondensiveden poisto-ongelmat tai vika sähköistyksessä).

  • Laitetakuu 2-5 vuotta

    Jokaisella laitevalmistajalla on oma takuunsa ja se sisältyy aina ostamasi laitteen toimitukseen. Panasonicilla takuu on 5 vuotta (jäähdytyslaitteilla 2 vuotta) ja Toshiballa takuu on 2-3 vuotta. Laitetakuu koskee laitteessa ilmeneviä ongelmia sekä asennuksesta ja asiakkaan oikeaoppisesta käytöstä riippumattomia ongelmia. Opastamme sinua kädestä pitäen laitteen perustoiminnot ja annamme myös käyttövinkkejä. Laitteen mukana saat aina selkeät käyttöohjeet, sekä yleisimmät vikatilaongelmien ratkaisut.

Laaja tuntemus ja rautainen ammattitaito 👍👏 hinta laatu suhde kohdallaan ja takuuvarma toimivuus. Suosittelen!

Henna Orava

— Henna Orava, Oulu

Ihan loistavaa palvelua suurella sydämellä ja ammattitaitoinen työn jälki. Kaikki sujui täsmälleen niin kuin oli sovittu ja siellä se uusi ja laadukas ilmalämpöpumppu hyrrää. Arvosana 10+ ja ehdottomat suositukseni!

— Sirpa Kärkkäinen, Haukipudas

Ilmalämpöpumpun tilaaminen ja asennus tapahtuivat erinomaisesti. Saimme sitä mitä halusimmekin: hyvää palveluasennetta, niin myynnin, neuvonnan, kuin asennuksenkin suhteen!

— Markku K, Oulu

Ilmalämpöpumpun ostajan opas

Ilmalämpö­pumpun ostajan opas

Mitä kannattaa huomioida? Millainen pumppu sopii sinulle? Minne asennetaan? Käyttö, huolto ja kaikki tärkeät seikat.

Harkitsetko ilmalämpöpun ostamista? Tämä opas on kattavin tietolähde sinulle, jos haluat saada parhaimman hyödyn pumpustasi.

Resurs Bank

Joustava rahoitus Energiatilillä – maksa omaan tahtiisi!

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
Luottopäätöksen saat heti
Jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa

Jaa ilmalämpöpumppusi kustannukset helposti useaan pienempään erään. Lyhentäminen onnistuu Coolerykkösten Energiatilillä oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä.

Tutustu ensin maksuvaihtoehtoihin Energiatilin esimerkkilaskurilla:

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen myyjällesi.

Energiatiliä voi käyttää myös jatkossa samoihin palveluihin, esimerkiksi jonain päivänä on tarve huoltaa ilmalämpöpumppu tai voi tulla yllättävää korjaustarvetta pumpulle.

Mitkä ovat kustannukset?

Maksuvaihtoehdot

30-60 pvä: korko 0%, käsittelymaksu 0 € / kk
12 kk: korko 0%, käsittelymaksu 5,60 € / kk
24 kk: korko 12,9%, käsittelymaksu 5,60 € / kk
48 kk: korko 15 % + Viitekorko, käsittelymaksu 5,60 € / kk

Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Coolerykkösten Energiatili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308

Haluatko maksuttoman opastuskäynnin?

Oletko hankkimassa ilmalämpöpumppua ja mietit sen parasta sijoituspaikkaa? Entä mikä olisi kustannustehokkain laite? Nyt sinulla on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiisi – jopa ilmaiseksi.

Teemme nyt heinäkuussa rajoitetun määrän maksuttomia opastuskäyntejä alle 60 kilometrin etäisyydellä Iistä. Jos olet nopea, saat opastuskäynnin maksuttomasti!

Lue lisää ja tilaa ilmainen opastuskäynti. Se voi olla paras sijoitus, jonka teet tänä vuonna!

CoolerYkkösten palvelualue

Kysy lisää alueesi edustajalta!

Coolerykköset on Pohjois-Pohjanmaalla toimiva ilmalämpöpumppuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Saat meiltä kaiken tarvittavan: ilmalämpöpumppujen myynnin, asennuksen, opastuksen ja huollon. Palvelemme seuraavilla paikkakunnilla sekä lähikunnissa: