Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen!

Haluamme tarjota sinulle erinomaisen takuun, jotta voisit tehdä näinkin ison investoinnin huolettomasti - ilman että sinun pitäisi pelätä luokatonta tai laadutonta lopputulosta.

Asiakkaamme ovat olleet hyvin tyytyväisiä työmme jälkeen ja palvelukykyyn. Mielestämme onnistuneeseen lopputulokseen pääsee vain huolellisella työskentelyllä ja tarkalla laadunvalvonnalla. Ja kovalla motivaatiolla.

Tavoitteemme on tehdä työ aina niin hyvin, että asiakas suosittelee meitä tuttavilleen. Olemme kuitenkin vain ihmisiä ja on täysin mahdollista, että virheitä voi sattua. Niitä tulee meille jokaiselle. Siksi haluamme varmistaa, että sinä et joudu maksamaan jonkun toisen töppäyksiä.

Tarjoamme sinulle:

  • Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

    Takuu koskee ilmalämpöpumpun asennustyötä ja on voimassa 1 kuukautta laitteen käyttöönotosta. Asennuspaikka, putkivedot ja sähkötyöt käydään aina ensin yhdessä asiakkaan kanssa läpi ennen asennustyön aloittamista. Emme valitettavasti pysty maksamaan omasta pussistamme asennustarvikkeita tai ilmalämpöpumppua, joten niiden kustannukset eivät kuulu Rahat takaisin -takuuseeni.

  • 2 vuoden asennustakuu

    Takuu koskee asennuksessa käytettyjä materiaaleja (irtoilee, rapistuu tai jotain muuta asennustyöstä ilmaantuvaa haittaa) sekä kylmäpiirin asennusta (kuten kylmäainevuodot ja kondensiveden poisto-ongelmat tai vika sähköistyksessä).

  • Laitetakuu 2-5 vuotta

    Jokaisella laitevalmistajalla on oma takuunsa ja se sisältyy aina ostamasi laitteen toimitukseen. Panasonicilla takuu on 5 vuotta (jäähdytyslaitteilla 2 vuotta) ja Toshiballa takuu on 2-3 vuotta. Laitetakuu koskee laitteessa ilmeneviä ongelmia sekä asennuksesta ja asiakkaan oikeaoppisesta käytöstä riippumattomia ongelmia. Opastamme sinua kädestä pitäen laitteen perustoiminnot ja annamme myös käyttövinkkejä. Laitteen mukana saat aina selkeät käyttöohjeet, sekä yleisimmät vikatilaongelmien ratkaisut.

Laaja tuntemus ja rautainen ammattitaito 👍👏 hinta laatu suhde kohdallaan ja takuuvarma toimivuus. Suosittelen!

Henna Orava

— Henna Orava, Oulu

Ihan loistavaa palvelua suurella sydämellä ja ammattitaitoinen työn jälki. Kaikki sujui täsmälleen niin kuin oli sovittu ja siellä se uusi ja laadukas ilmalämpöpumppu hyrrää. Arvosana 10+ ja ehdottomat suositukseni!

— Sirpa Kärkkäinen, Haukipudas

Ilmalämpöpumpun tilaaminen ja asennus tapahtuivat erinomaisesti. Saimme sitä mitä halusimmekin: hyvää palveluasennetta, niin myynnin, neuvonnan, kuin asennuksenkin suhteen!

— Markku K, Oulu

Ilmalämpöpumpun ostajan opas

Ilmalämpöpumpun ostajan opas

Mitä kannattaa huomioida? Millainen pumppu sopii sinulle? Minne asennetaan? Käyttö, huolto ja kaikki tärkeät seikat.

Harkitsetko ilmalämpöpun ostamista? Tämä opas on kattavin tietolähde sinulle, jos haluat saada parhaimman hyödyn pumpustasi.

SVEA-rahoitus

Joustava rahoitus – voit maksaa helposti erissä!

Jaa ilmalämpöpumppusi kustannukset helposti useaan pienempään erään. Lyhentäminen onnistuu oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä.

Siirry täyttämään osamaksuhakemusta

Et tarvitse käsirahaa, vakuuksia eikä takaajia
Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon
Luottopäätöksen saat heti
Mahdollisuus jopa 10 kuukauden korottomaan maksuaikaan

Hae luottoa ostoksillesi joustavasti ja turvallisesti yhteistyökumppanimme Svea:n tarjoamalla rahoituksella. Aloittaminen on helppoa et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia.

Sinulla on mahdollista saada jopa 10 ensimmäistä kuukautta korotonta maksuaikaa, minkä jälkeen voit maksaa laskun pois kerralla tai sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit myös hyödyntää lyhennys- ja maksuvapaita kuukausia.

Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin neuvotella myyjän kanssa ja hakea luottoa sen jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi.

Kun ostat erämaksulla, saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Svean luottopalvelussa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni, hoituu maksaminen joustavasti.

Kysy lisää myyjältäsi tai siirry tästä linkistä täyttämään osamaksuhakemusta!

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta:

Erämaksu: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €. Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %.

Ostoluotto: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euroa ja laina-aika 12 kk, perustamiskulu 5,00 € ja luottokorko 19,95 %, on kuukausierä 185,64 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 227,65 €, josta luottokustannukset ovat 227,65 € ja koron osuus 222,65 €. Ostoluoton perustamiskulu veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 22,40 %

 

Haluatko maksuttoman opastuskäynnin?

Oletko hankkimassa ilmalämpöpumppua ja mietit sen parasta sijoituspaikkaa? Entä mikä olisi kustannustehokkain laite? Nyt sinulla on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiisi – jopa ilmaiseksi.

Teemme nyt huhtikuussa rajoitetun määrän maksuttomia opastuskäyntejä alle 60 kilometrin etäisyydellä Iistä. Jos olet nopea, saat opastuskäynnin maksuttomasti!

Lue lisää ja tilaa ilmainen opastuskäynti. Se voi olla paras sijoitus, jonka teet tänä vuonna!

Palvelualue: Ii, Oulu, Haukipudas, Kempele, Kemi, Simo, Kiiminki, Yli-Kiiminki ja lähikunnat. Katso kartta