Toshiba-ilmalämpö­pumppu parantaa kotisi energia­tehokkuutta ja mukavuutta

Mitkä ovat Toshiban ilmalämpö­pumppujen hyödyt?

 • Energiatehokkuus

  Toshiban laitteet tarjoavat korkean energiatehokkuuden, esimerkiksi Toshiba Premium+ -mallin SCOP-arvo on 5,3, mikä tarkoittaa, että se tuottaa 530 kWh lämpöenergiaa 100 kWh sähköenergialla​.

 • Suorituskyky

  Toshiban ilmalämpöpumput on suunniteltu ja testattu Suomen ankarissa ilmasto-olosuhteissa. Ne pystyvät tuottamaan lämpöä tehokkaasti jopa -35 asteen pakkasessa, mikä varmistaa, että kotisi pysyy lämpimänä läpi talven.

 • Hiljainen toiminta

  Toshiban ilmalämpöpumput ovat erittäin hiljaisia. Esimerkiksi Shorai Edge -mallissa on erityisen hiljainen ulkoyksikkö, ja sisäyksikön äänetön-tila mahdollistaa rauhallisen unensaannin ilman häiritseviä ääniä​.

 • Älykkäät ominaisuudet

  Toshiba tarjoaa edistyksellisiä ohjausominaisuuksia, kuten Wi-Fi- ja SMS-ohjauksen, jotka mahdollistavat pumpun etäkäytön.

 • Luotettavuus

  Toshiba tunnetaan korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Laitteet on suunniteltu kestämään vuosia, ja niiden luotettavuus on varmistettu tiukoilla testeillä ja sertifioinneilla

X RW Mitsubishi

Suosituin: Toshiba Premium+ 25
Katso alempaa tämä ja muita asiakkaidemme suosimia Toshiba-malleja kotiin ja mökille.

Miksi Toshiba-ilmalämpö­pumppu on paras valinta

Toshiban ilmalämpö­pumput tarjoavat erinomaisen yhdistelmän energiatehokkuutta, ympäristö­ystävällisyyttä, hiljaisuutta, monipuolisuutta ja luotettavuutta. Ne on suunniteltu erityisesti pohjoisen olosuhteisiin, mikä takaa niiden tehokkaan toiminnan ympäri vuoden.

Lisäksi älykkäät ohjausominaisuudet ja helppokäyttöisyys tekevät niistä kätevän ja mukavan valinnan jokaiselle kotitaloudelle.

Ota yhteyttä meihin ja valitaan oikea Toshiba-ilmalämpö­pumppumalli juuri sinun tarpeisiisi.

Kuinka paljon maksaa Toshiba-ilmalämpöpumppu ja asennus?

Tuotevalikoimiimme kuuluvat Toshiban kaikki lämmittävät ja jäähdyttävät mallit. Alta löydät niistä suosituimmat hintoineen.

Asennamme kuitenkin kaikkia ilmalämpöpumppumerkkejä, kuten Panasonic, Mitsubishi, Daikin sekä monet muut merkit, jos tarvitset pelkkää asennustyötä tai et löydä valikoimistamme sopivaa laitetta.

Toshiba-ilmalämpöpumput

Toshiba Haori Nordic Design 25

haori_sisayksikot_varit

Haori Design on linjakkaan muotonsa lisäksi  tehokas ja hiljainen. Malli on sisustuksellinen ja sisäyksikön kangasverhoilu mahdollistaa räätälöidyn ratkaisun sisustukseesi. Vakiona mukana tulee kaksi modernia värivaihtoehtoa, vaaleanharmaa sekä tummanharmaa. Muut värivaihtoehdot tilauksesta. Seinälle kiinnitettävä magneettipidike pitää kaukosäätimesi helposti saatavilla. Toshiba Haorissa on lisäksi Wi-Fi vakiona.

Haori huolehtii myös sisäilmasta. Innovatiivinen plasmaionisaattori suodattaa ja neutralisoi saastehiukkaset.

 • SCOP-arvo: 5,1
 • SEER-arvo: 7,7
 • Energialuokka: A+++ (sekä lämmitys/jäähdytys)
 • Tilasuositus: 25-100 m²
 • Takkatoiminto
 • Kylmäaine: Ympäristöystävällinen R32
 • Takuu 2vuotta!

1812 € + perusasennus 639 € = 2451 €

Lue uusin Toshiba Haori Nordic Design-ilmalämpöpumppujen esite

Toshiba-ilmalämpöpumput

Toshiba Premium+ 25

Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu

SUOSITUIN!

Toshiba-ilmalämpöpumppujen lippulaivamalli. Tyylikäs, Skandinaaviseen ympäristöön muotoiltu laite tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen A+++ -energialuokan sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Samoin laitteen ympärivuotisesta tehosta kertova SCOP-arvo on luokkansa korkein.

 • SCOP-arvo: 5,3
 • SEER-arvo: 8,8
 • Energialuokka: A+++
 • Tilasuositus: 10-125 m²
 • Automaattinen takkatoiminto
 • Lämpöä jopa -35 pakkasasteessa
 • Kylmäaine: Ympäristöystävällinen R32
 • Takuu 3vuotta!

1782 € + perusasennus 639 € = 2421 €

Lue uusin Toshiba Premium+ -ilmalämpöpumppujen esite

Toshiba-ilmalämpöpumput

Toshiba Polar+ 25

Toshiba polar

 

Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu käytännöllinen ja energiatehokas ilmalämpöpumppu. Sen älykkäät ominaisuudet tekevät arjesta sujuvampaa kuten ylläpitolämmitys mahdollisuus ja viikkoajastin. Kulmikas muotoilu tuo myös sisustukseen persoonallista ilmettä.

Mainio valinta pienempiin omakotitaloihin, rivitaloasuntoon tai mökille.

 • SCOP-arvo: 5,1
 • SEER-arvo: 7,7
 • Energialuokka: A+++
 • Tilasuositus: 40-90 m²
 • Takkatoiminto
 • Lämpöä jopa -35 pakkasasteessa
 • Kylmäaine: Ympäristöystävällinen R32
 • Takuu 2 vuotta!

1554 € + perusasennus 639 € = 2193 €

Lue uusin Toshiba Polar+ -ilmalämpöpumppujen esite

Miksi ostaisit meiltä ilmalämpöpumpun asennuksen?

 • Henkilökohtainen palvelu

  Opastus, myynti, asennus ja huoltoasiat hoitaa aina sama henkilö. Sinun ei tarvitse asioida muiden kanssa (jotka eivät tiedä laitteistasi mitään).

 • Alan kovin takuu

  Tätä muut eivät uskalla luvata. Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen. Kun tilaat työn meiltä, voit luottaa siihen että homma tulee tehtyä kunnolla.

 • Ei piilokuluja

  Laskun loppusumma on aina sama kuin sopimuksessa. Jos lisätöitä joudutaan tekemään, hyväksytämme ne aina ensin sinulta.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Laaja tuntemus ja rautainen ammattitaito 👍👏 hinta laatu suhde kohdallaan ja takuuvarma toimivuus. Suosittelen!

Henna Orava

— Henna Orava, Oulu

Ihan loistavaa palvelua suurella sydämellä ja ammattitaitoinen työn jälki. Kaikki sujui täsmälleen niin kuin oli sovittu ja siellä se uusi ja laadukas ilmalämpöpumppu hyrrää. Arvosana 10+ ja ehdottomat suositukseni!

— Sirpa Kärkkäinen, Haukipudas

Ilmalämpöpumpun tilaaminen ja asennus tapahtuivat erinomaisesti. Saimme sitä mitä halusimmekin: hyvää palveluasennetta, niin myynnin, neuvonnan, kuin asennuksenkin suhteen!

— Markku K, Oulu

Ilmalämpöpumpun ostajan opas

Ilmalämpö­pumpun ostajan opas

Mitä kannattaa huomioida? Millainen pumppu sopii sinulle? Minne asennetaan? Käyttö, huolto ja kaikki tärkeät seikat.

Harkitsetko ilmalämpöpun ostamista? Tämä opas on kattavin tietolähde sinulle, jos haluat saada parhaimman hyödyn pumpustasi.

Alan kovin takuu:

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen

Uskomme työmme laatuun niin paljon, että voimme helposti luvata paremman takuun kuin muut asentajat. Jos olet tyytymätön työhömme, saat rahasi takaisin tekemästämme asennuksesta.

Et siis maksa senttiäkään työstämme, jos tuntuu että olemme totaalisen epäonnistuneet ilmalämpöpumppusi asennuksessa.

Älä päästä ketään harjoittelemaan kotiisi – valitse kokenut asentaja ja alan paras takuu!

Tukesin hyväksymä kylmäasentaja - Coolerykköset

Pumppusi asentajalla on TUKES:n vaatima pätevyys, kuten sähkö- ja kylmäainepätevyys. Lisäksi Coolerykkösillä on asennuksissa tarvittava kylmälaiteliikelupa. Voit siis olla varma, että ilmalämpöpumpun asennus sekä sähkötyöt on tehty vaatimusten ja säännösten mukaisesti.

...ja lisäksi saat tietysti:

 • 2 vuoden asennustakuu

 • Jopa 5 vuoden laitetakuu

Resurs Bank

Joustava rahoitus Energiatilillä – maksa omaan tahtiisi!

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
Luottopäätöksen saat heti
Jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa

Jaa ilmalämpöpumppusi kustannukset helposti useaan pienempään erään. Lyhentäminen onnistuu Coolerykkösten Energiatilillä oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä.

Tutustu ensin maksuvaihtoehtoihin Energiatilin esimerkkilaskurilla:

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen myyjällesi.

Energiatiliä voi käyttää myös jatkossa samoihin palveluihin, esimerkiksi jonain päivänä on tarve huoltaa ilmalämpöpumppu tai voi tulla yllättävää korjaustarvetta pumpulle.

Mitkä ovat kustannukset?

Maksuvaihtoehdot

30-60 pvä: korko 0%, käsittelymaksu 0 € / kk
12 kk: korko 0%, käsittelymaksu 5,60 € / kk
24 kk: korko 12,9%, käsittelymaksu 5,60 € / kk
48 kk: korko 15 % + Viitekorko, käsittelymaksu 5,60 € / kk

Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Coolerykkösten Energiatili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308

Haluatko maksuttoman opastuskäynnin?

Oletko hankkimassa ilmalämpöpumppua ja mietit sen parasta sijoituspaikkaa? Entä mikä olisi kustannustehokkain laite? Nyt sinulla on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiisi – jopa ilmaiseksi.

Teemme nyt heinäkuussa rajoitetun määrän maksuttomia opastuskäyntejä alle 60 kilometrin etäisyydellä Iistä. Jos olet nopea, saat opastuskäynnin maksuttomasti!

Lue lisää ja tilaa ilmainen opastuskäynti. Se voi olla paras sijoitus, jonka teet tänä vuonna!

CoolerYkkösten palvelualue

Kysy lisää alueesi edustajalta!

Coolerykköset on Pohjois-Pohjanmaalla toimiva ilmalämpöpumppuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Saat meiltä kaiken tarvittavan: ilmalämpöpumppujen myynnin, asennuksen, opastuksen ja huollon. Palvelemme seuraavilla paikkakunnilla sekä lähikunnissa: